(Ne)spokojenost uživatelů se sítí Chvalšiny.NET
678,,
Autor:
Čížek Milan
Datum: 10.09.2006, 15:02:32
Ahoj, k tomuto příspěvku mne vede několik témat, které se zde v poslední době začaly častěji vyskytovat. Vzhledem k tomu, že ony příspěvky pocházejí víceméně od stejných osob, rád bych znal "skutečný" poměr (ne)spokojených uživatelů naší sítě. V případě, že by se ukázalo, že počet nespokojených uživatelů převládá, myslím, že nemá smysl již nadále v projektu pokračovat a může být bez problému ukončen. Jsou už i jiné alternativy připojení, vzájemně bychom si tak ušetřili mnoho zbytečných stresů.
Berte to prosím jako závaznou anketu - s tímto tématem budou obeznámeni všichni uživatelé.
Napište prosím každý sám za sebe jediný příspěvek, postačí zcela stručně - spokojen či nespokojen. V případě nespokojen můžete připojit krátký a výstižný důvod (cena, kvalita...).
Předem upozorňuji, že jakékoli výpady nebo narážky (prostě OT) budou smazány, třeba i včetně platného hlasu.
Re: (Ne)spokojenost uživatelů se sítí Chvalšiny.NET
679,0,0
Autor:
dudy
Datum: 10.09.2006, 15:09:47
NESPOKOJEN- ne cena ne kvalita ale chaos ze si kazdej taha jak se mu zachce to je ta nespokojenost milane to neni o tobe nebo co si myslis je to o tom ze vsude v kazdej siti se proste taha v noci a vedne se hraje surfuje vsude to jde tak proc to nemuze jit u nas-to je otazka ktera tu trapi ty lidi
681,0,0
Autor:
Bart_ICQ
Datum: 10.09.2006, 15:23:01
SPOKOJEN0 - castecne nespokojen s tim jak facha AP 1. je mi jasne ze je to jeste hodne zasekany pristupovy bod, na kterym se musi jeste zapracovat a vylepsit technologie. Mam na mysli Paterni spoje a presmerovani nekterych uzivatelu na jiny dostupny bod. pak by se to mohlo dosti vylepsit.
682,0,0
Autor:
Valis
Datum: 10.09.2006, 15:23:31
NESPOKOJEN: Stiznosti byly neprimo nazvany provokace a to jen kvuli bezohlednymu chovani uzivatelu ignorujicich rad site. Jsou zbytecny navrhy na zlepseni chodu jako napr.: stop P2P site pres den, nebo 10GB max/mesic a po zbytek mesice snizena rychlost (NE ZBYTEK DNE, ALE ZBYTEK MESICE!!!) a podobne. Byla by skoda se vsim skoncit, kdyz se nedokaze porad vyresit to debilni stahovani.
721,0,0
Autor:
Valis
Datum: 14.09.2006, 22:51:36
Chtel bych podekovat Milanovi za ochotu pri vyreseni meho dlouhodobeho problemu. Nyni je vse v poradku, mozna i lepsi nez jsem doufal. Jeste jednou diky a omlouvam se vsem kterych se moje chovani mohlo dotknout ci odradit od Chvalsiny.NET. Valis
684,0,0
Autor:
Jakub Lit....
Datum: 10.09.2006, 15:34:20
NESPOKOJEN-Internet jednou de jednou ne ale kdyz pocitam stim ze jde a nepujde mi treba kdyz si potrebuju napsat nutne e-mail tak je to des.Vetsinou nejde rano tak klem ty 12 a vecer kolem 20:00 hodiny ! Kdyz zadam PING na www.seznam.cz tak mi to napise "vyprsel casovi limit zadosti".Kdyz tam ping na nejakou mistni IP adresu tak to napise to same !Je to sice fajn ze je to tedka levnejsi ale hlavne musi bejt znat ze je stejne rychlej net !Treba minuli leto to bylo v pohode zadny problemy!Ale porad se zvysoval pocet uzvatelu a internet sel pomalejc a pomalejc.Chtelo by to navis tak na 6 MB :) cus KUBA :)
720,0,0
Autor:
Jakub Lit...
Datum: 14.09.2006, 21:03:43
Milane net uz jde v poho ! Už spadne tak max 1 to tejdne a to je jen na chvilku takže je to OK dřív jsme měl problémi ale přeinstaloval jsme windows a všechno de bez problénů ! Akorát pořád nemůžeme hrát pře LAN :) ale doufám že se to časem vyřeší ! Měj se
686,0,0
Autor:
Greg2
Datum: 10.09.2006, 15:49:32
No tak částečná spokojenost. Mam verzi classic a rychlost se mi tak nějak pohybuje těch 700-2500kbps to mi stačí i pro občasný stáhnutí něčeho většího. Filmy ani muziku nestahuju, ale zřejmě by se měli vytvořit striktní pravidla okolo stahování. Rychlost a cena je pro mne v pořádku. Co mi vadí jsou porty, když si něco nainstaluju tak mi to nefunguje (ne vše) a musim tě žádat o povolení portu. A občas to chvíli trvá, nebo se pak na to radši vybodnu. O ukončení bych vůbec neuvažoval byla by to škoda, stálo to spoustu peněz, času a úsilí.
Spokojen. Jen mimochodem, vidím do provozu a do problémů trochu víc, než ostatní, a tak jsem možná mnohem tolerantnější a provozní problémy neřeším. Co však řeším velmi často, že si lidi do kompu nainstalujou kdejakej sajrajt, a pak se diví, že jim to nejede. Pavel Anderle
Az na ten problem s padanim site,ktery se jak pevne doufam vyresi v nejblizsi dobe urovna,sem spokojen.Jen tet mi to nejak pada:DAle jinak v pohode.I kdyz by se mohlo kde co zlepsit,ale i to se casem vyresi(snad:D)......
710,0,0
Autor:
Jirka R.
Datum: 11.09.2006, 21:48:08
Spokojen co se týče ceny a spolehlivosti, jediný problém je v rychlosti, která je max 80 kbps a tak mi moc nefunguje SKYPE, ale věřím že čas přinese řešení.
712,0,0
Autor:
Harpunář
Datum: 12.09.2006, 08:47:27
Každou chvíli mi nejde net, nevim zda není chyba na mé straně? Dalo by se s tím něco dělat? O zrušení vůbec neuvažuj! Nikdy neprobíhá nic tak, jak by jsme chtěli... Fandim Ti! :-)
milane chci rict ze se internet opravdu zlepsil je vice stabilni je to o dost lepsi jen me mrzi ze nemuzu hrat on-line co mam pro to udelat??? jsou lidi co maji stejny tarif a funguje jim to... mej se
731,0,0
Autor:
Michal Šleis
Datum: 16.09.2006, 13:24:13
Jsem spokojen!Za to co sem minule psal o chvalšiny net se chci všem provozovatelům sítě omluvit!!! A myslím že každý nespokojený zákazník by mněl hledat nejdříve chybu u sebe !! já sem tu chybu našel ale bohužel pozdě!! Chci poděkovat Milanovi Č. za vyřešení problému!!